Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Νέα Δικαστικά στοιχεία "20 χρόνια", Για τον Θάνατο... 7 Ανθρώπων!!!


Πηγή: trikalavoice.gr
Ημερομηνία: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013




Ο κατηγορούμενος για το πολύνεκρο τροχαίο στο οποίο 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Σεπτέμβριο του 2010 στο Πετρόπορο καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τετάρτη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων, έπειτα από δυο αναβολές. Εκεί οι συγγενείς των θυμάτων της απίστευτης τραγωδίας στην εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του 39χρονου σήμερα οδηγού, ο οποίος κατηγορούνται και για ψευδή κατάθεση καθώς έρευνες έδειξαν ότι αρχικά είχε δηλώσει ότι το οδηγούσε… άλλος το φορτηγό!... Ο ξάδερφός του ο οποίος το επιβεβαίωσε και ο Αλβανός στον οποίο αρχικά πήγε να φορτωθεί το τροχαίο καταδικάστηκαν με 30  και 16 μήνες αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα της εκδίκασης αστυνομικοί και άντρες της Ασφάλειας απαγόρευαν την είσοδο στον οποιονδήποτε, ενώ το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων ήταν ζωσμένο σήμερα από διμοιρία της ΟΠΚΕ, υπό τον φόβο επεισοδίων και τελικά χρειάστηκε να φυγαδεύσουν τον κατηγορούμενο μετά την έκδοση της απόφασης.

Από τα δικαστικά στοιχεία προκύπτει ότι το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου 2010 στο 39 χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, 2 μόλις χλμ. μακριά από το Πετρόπορο μετά από σύγκρουση τριών αυτοκίνητων ενός φορτηγού και δυο ΙΧΕ. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσουν την ζωή τους 7 άνθρωποι και συγκεκριμένα ένας 39χρονος πατέρας και τα δυο του βρέφη ηλικίας 1 και 4,5 ετών από την Φαρκαδόνα, μια 21χρονη συγγενείς των τριών πρώτων θυμάτων και τρία ακόμη άτομα ηλικίας 24, 26 και 40χρονων αντίστοιχα κάτοικοι εν ζωή Τρικάλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου