Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Παιδική πορνογραφία : 43χρονη δικηγόρος βίαζε την κόρη της και τη βιντεοσκοπούσε!



Πηγή: directnews.gr
Ημερομηνία: Σάββατο 13 Απριλίου 2013



Σοκ και αποστροφή προκαλεί η είδηση ότι μια δικηγόρος και μητέρα από το New Hampshire των ΗΠΑ, βιντεοσκόπησε την 14χρονη κόρη της σε σεξουαλικές συνευρέσεις με δύο άνδρες ενώ και η ίδια ασελγούσε σε βάρος της!

Ειδικότερα, η 43χρονη Lisa Biron, που συμμετείχε σε δεξιά χριστιανική οργάνωση κατά των γκέι, κρίθηκε ένοχη από ομοσπονδιακό δικαστήριο για παιδική πορνογραφία και ειδεχθείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης της.

Η αδίστακτη γυναίκα, είχε δηλώσει στην προσωπική της σελίδα, στο Facebook ότι το αγαπημένο της βιβλίο είναι η Βίβλος, ενώ όπως ισχυριζόταν «προσπαθούσε να διαμορφώσει το νομικό σύστημα» σύμφωνα με τη «θρησκευτική ελευθερία, την ιερότητα της ζωής, το γάμο και την οικογένεια».



Η ομάδα στην οποία συμμετείχε ήταν κατάφωρα ενάντια στους γκέι και εξαπέλυε «σφοδρές προειδοποιήσεις» ενάντια στις «επιδιώξεις των ομοφυλόφιλων». Σύμφωνα με δικαστικά στοιχεία η 43χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή καθείρξεως 25 ετών, καθώς σε βάρος της υπάρχουν οκτώ ομοσπονδιακές διώξεις με την κατηγορία της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, την παραγωγή παιδικής πορνογραφίας και την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου